maanantai 5. syyskuuta 2011

Geishamousse


Tälläistä herkkujälkkäriä tein yksipäivä. Tuli kyllä todella hyvää ja makeaa! Yksinkertainen ja nopea ohje, mutta silti vie kielen mennessään. Suosittelen pieniä annoksia esimerkiksi puoli desiä - desi / ruokailija, sillä tämä on todella makeaa. Sopii hyvin myös kakun tai kääretortun täytteeksi!


Tarvitset:

- 2,5 desilitraa vispikermaa
- 100 grammaa Fazerin geishasuklaata
- 50 grammaa maitosuklaata
- ruokalusikallinen tummaakaakaota
- teelusikallinen vanijasokeria


Näin helppoa:

1. Vatkaa kerma vaahdoksi ja nosta se hetkeksi kylmään

2. Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa (sekoita 20s. välein!)

3. Valuta suklaa muovikulhoon ja anna hetki jäähtyä

4. Sekoita kermavaahto sulansuklaan sekaan kolmessa osassa: Lisää yksi kolmasosa kermavaahtoa suklaan sekaan ja sekoita voimakkaasti, sekoita sitten toinen osa, sekoita. Ja lopuksi viimeinen kolmannes ja sekoita.

5. Sekoita mousseen kaakaojauhe siivilän läpi sekä vaniljasokeri

6. Jaa mousse maljoihin ja koristele esim. raastetulla suklaalla ja suklaanpaloilla

7. Nautiskele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti