maanantai 8. elokuuta 2011

Jauhelihapannarirulla


Selasin lehtiä tänään töissä tauolla ja innostuin! Olikohan se nyt Kotivinkin reseptistä, juustoinen jauhelihapannari vai mikälie oli, mutta tietenkin unohdin sen reseptin töihin. Pohjan aineksista nappasin onneksi kamerakännykällä kuvan!(siihen lisäsin vielä juustoa) Siispä täyte on itse suunniteltu, mutta hyvvvää tuli!! Helppo ja maukas!


Mitä aineksia tarvitset:

Pohjaan:

6 desilitraa maitoa
3 kananmunaa
2 ja puoli desilitraa vehnäjauhoja
1 teelusikka suolaa
puoli teelusikkaa mustapippuria
50 grammaa margariiniä
n. 0,5- 1 desilitraa juustoraastetta


Täytteeseen:

400 grammaa jauhelihaa
1 sipuli
1 paprika
puolikas kesäkurpitsa
1 paketti ( 200 grammaa) Creme Bonjour Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
suolaa makusi mukaan (taisin laittaa n. teelusikallisen)
paprikamaustetta
mustapippuria

päälle:
noin 2,5 desilitraa juustoraastetta

koristeluun:
salaattia ja kurkkua


Näin valmistat:

1. Sekoita ensin maito ja vehnäjauhot keskenään (lisää maito vähitellen vehnäjauhoihin ja sekoita)

2. Sekoita muut pohjan ainekset vehnäjauhomaitoon

3. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista n.200 asteessa n.20 min

4. Kumoa pannari puhtaalle leivinpaperille

5. Ruskista jauheliha pannulla

6. Pilko paprikat ja sipulit pieniksi kuutioiksi

7. Kaada paprikat ja sipulit jauhelihan sekaan pannulle ja anna paistua

8. Kuori kesäkurpitsa ja raasta se jauhelihan sekaan

9. Mausta suolalla ja pippurilla sekä paprikajauheella

10. Lisää lopuksi tuorejuusto pannulle jauhelihan ja kasvisten sekaan ja sekoita

11. Kaada täyte pannarin päälle ja kieritä rullaksi

12. Ripottele rullan päälle juustoraastetta

13. Laita rulla vielä hetkeksi uuniin, 200 asteeseen, sen aikaa että juusto sulaa päälle ja hieman saa ruskeaa väriä pintaan.

14. Koristele esimerkiksi salaatinlehdillä ja kurkkusiipaleilla

15. Tarjoa hyvän salaatin kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti