sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

banaanisuklaakookoskakku


Tämä on varsin laiskan leipurin ohje!! Nimittäin kakku on "lisää vain vesi" valmis jauhoseoksesta. Ajattelin kuitenkin laittaa ohjeen tänne, sillä se on ihan sairana hyvää, varsinkin kun sen jättää keskeltä hieman raaksi, mutainen kostea suklaakakku on mieletöntä jäätelön kera, NAM!



Tässä ainekset:

- yksi paketti Kungsörnen Suklaakakku (kevyt, vain 9% rasvaa) aineksia
- 2 desilitraa vettä
- kaksi banaania
- margariiniä vuoan voiteluun
- kookoshiutaleita



Näin helppoa:

1. Litskaa banaanit mössöksi

2. Sekoita suklaakakkuainekset ja vesi tasaiseksi taikinaksi

3. Sekoita banaanimössö taikinaan

4. Voitele kakkuvuoka ja "jauhota" se kookoshiutaleilla

5. Kaada kakkutaikina vuokaan

6. Paista 175 (kiertoilmauuni 160) asteessa uunin alatasossa n. 30- 40 min. ( jos haluat taikinasta mutakakkumaista niin silloin 30 min. riittää)

7. Nautiskele lämpimänä jätskin kera, mmmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti