maanantai 10. toukokuuta 2010

Minttusuklaakakku


Leipasin tällaisen minttusuklaaunelman iskän synttäreiden kunniaksi. Elikkäs tästä tulee koko uunipellin kokoinen kakku, joten riittää monelle! Pohjat ovat tavallisia gluteenittomia kääretorttupohjia, elikkäs niitä tehdään kaksi. Oli kyllä hyvää ja kehuja tuli! :)


Mitä tarvikkeita tarvitaan?
-kaksi muovikulhoa, pullasuti, nuolija, siivilä, sähkövatkain, puuhaarukka, lasi, lautanen, haarukka, lusikka...

Mitä aineksia tarvitaan?
Pohjaan:
2 lasia munia (n. kahdeksan)
2 lasia sokeria
2 lasia perunajauhoja
4 teelusikkaa leivinjauhetta
3 ruokalusikkaa tummaa kaakaota

Kostutukseen:
Frezza Chocomint- kahvijuoma

Täytteeseen:
3 desiliraa vispikermaa
3 banaania
2 persikka Pilttisosetta
1 purkki Grand Dessert mokkavanukasta
luraus suklaakastiketta
sokeria ja vaniljasokeria kermavaahdon makeuttamiseen

Koristeluun:
3 desilitraa vispikermaa
Pätkis minibites- pussi
suklaakastiketta


Ja sitten hommiin:

1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi ( oikein kunnolla!)

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen taikinaan

3. Jaa taikina kahdelle leivinpaperoidulle pellille

4. Paista vuorotellen 225 asteessa n. 8 minuuttia

5. Anna jäähtyä

7. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja laita se hetkeksi kylmään

8. Litsi banaanit mössöksi

9. Kostuta toinen torttulevy Frezza chokomint-kahvijuomalla pullasudin avulla

10. Lisää pohjalle ensin persikkasose, sitten banaanit, sitten mokkavanukas,sitten suklaakastiketta ja lopuksi kermavaahtoa

11. Lisää toinen torttulevy ja kostuta se

12. Koristele kermavaahdolla, pätkis paloilla ja suklaakastikkeella!

13. Herrkuttele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti