sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Omar-Mascarponekermavaahto

Omar-Mascarponekermavaahtoa voit käyttää kakkujen täytteenä, muffinien kuorrutteena tai vaikkapa herkutella lettujen kanssa. Toffeinen, ihana, pehmoinen makuelämys. Suosittelen testaamaan. Tämä täytyy valmistaa jo päivää ennen tarjoilua.

Mitä tarvitaan:

- 1 purkki eli 2 desilitraa kuohukermaa
- 200 grammaa Omar-kermakaramelleja
- 250 grammaa Mascarponejuustoa

Ja näin tehdään:

1. Poista karkit papereista
2. Kuumenna kerma kiehuvaksi kattilassa
3. Lisää kuumaan kermaan Omar-karkit
4. Kuumenna kunnes karkit ovat kokonaan sulaneet kerman joukkoon
5. Anna seoksen jäähtyä ja kaada muovikulhoon
6. Nosta kulho jääkaappiin ja anna olla seuraavaan päivään
7. Vatkaa kylmä kermaomarseos sähkövatkaimella kuohkeammaksi
8. Sekoita joukkoon mascarponejuusto
9. Käytä haluamallasi tavalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti