torstai 24. marraskuuta 2011

kauraomenapaistos


Tämä on semmonen herkku mikä on todella helppo valmistaa, mutta on mehevän herkullista tarjottavaa! Ja melkein aina kotoa löytyy tähän ainekset. Tässä jälkkärissä aineksien määrät ei ole niin justiinsa, joten siksi reseptikin on tällainen! Tulee myös ihana tuoksu koko kotiin!


Näitä aineksia yhteen piirakkavuoalliseen:

- 5-6 isohkoa omenaa
- vajaa desi sokeria
- vajaa desi fariinisokeria
- puoli desiä vehnäleseitä
- reipas kaksi desiä kaurahiutaleita
- reipas desi juoksevaa margariiniä
- 2 teelusikallista hunajaa
- 2 teelusikallista kanelia


Ja näin helppoa se on:

1. Voitele uunivuoka

2. Kuori ja lohko omenat ja lisää ne vuokaan

3. Sekoita kuivat aineet keskenään

4. Lisää kuiviin aineisiin margariini ja hunaja, sekoita tasaiseksi

5. Kaada seos omenoiden päälle tasaisesti

6. Paista paistosta 200-asteessa sen aikaa että omenat pehmenevät. (menee ainakin 20 minuuttia)

7. Tarjoile kuumana/lämpimänä vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera! mmm!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti