perjantai 28. tammikuuta 2011

mangoinen suklaa-appelsiinipilvi


Tämä kakku oli samanaikaisesti ihanan raikasta ja herkullista. Mango, passion ja appelsiini luovat hyvän trion vastapainoksi suklaalle. Namia!



Mitä aineksia tarvitaan?
Pohjaan:
1 iso lasi munia (n. viisi)
1 iso lasi sokeria
1 iso lasi perunajauhoja
2 ruokalusikkaa tummaakaakaota
2 teelusikkaa leivinjauhetta


Kostutukseen:
Pirkka kevyt persikan ja passionhedelmän makuista mehua

Täytteeseen ja koristeluun:
5 desiliraa kevyt vispikermaa
Jam it- Mangohilloa
1 levyllinen (130 grammaa) Pandan Hurmaava tummasuklaa peach&passion
200 grammaa Viola appelsiinituorejuustoa
appelsiinitryffeleitä (Candy King irtokarkeista) koristeluun




ja sitte leipommaan:

1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi (parempi liikaa, ku liian vähän!)

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen taikinaan

3. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille

4. Paista 225 asteessa n. 8 minuuttia

5. Anna jäähtyä

6. Jaa jäähtynyt torttulevy kahteen osaan

7. Vatkaa kerma vaahdoksi

8. Sekoita kermavaahtoon tuorejuusto,vatkaa tasaiseksi ja nosta hetkeksi kylmään

9. Kostuta ensimmäinen levy mehulla pullasudin avulla

10. Lisää mangohillo torttulevylle

11. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna ihan hetki jäähtyä

12. Sekoita sula suklaa kermavaahtotuorejuustovaahtoon ohuena nauhana sekoittaen

13. Levitä noin puolet suklaakermavaahtotuorejuusto-moussesta alimmaisen torttulevyn päälle

14. Laita toinen torttulevy päälle ja kostuta sekin

15. Kuorruta kakku kokonaan moussella

16. Koristele raastetuilla appelsiinitryffeleillä

17. Herkutelkaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti