perjantai 28. tammikuuta 2011
mangoinen suklaa-appelsiinipilvi
Tämä kakku oli samanaikaisesti ihanan raikasta ja herkullista. Mango, passion ja appelsiini luovat hyvän trion vastapainoksi suklaalle. Namia!
Mitä aineksia tarvitaan?
Pohjaan:
1 iso lasi munia (n. viisi)
1 iso lasi sokeria
1 iso lasi perunajauhoja
2 ruokalusikkaa tummaakaakaota
2 teelusikkaa leivinjauhetta
Kostutukseen:
Pirkka kevyt persikan ja passionhedelmän makuista mehua
Täytteeseen ja koristeluun:
5 desiliraa kevyt vispikermaa
Jam it- Mangohilloa
1 levyllinen (130 grammaa) Pandan Hurmaava tummasuklaa peach&passion
200 grammaa Viola appelsiinituorejuustoa
appelsiinitryffeleitä (Candy King irtokarkeista) koristeluun
ja sitte leipommaan:
1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi (parempi liikaa, ku liian vähän!)
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen taikinaan
3. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille
4. Paista 225 asteessa n. 8 minuuttia
5. Anna jäähtyä
6. Jaa jäähtynyt torttulevy kahteen osaan
7. Vatkaa kerma vaahdoksi
8. Sekoita kermavaahtoon tuorejuusto,vatkaa tasaiseksi ja nosta hetkeksi kylmään
9. Kostuta ensimmäinen levy mehulla pullasudin avulla
10. Lisää mangohillo torttulevylle
11. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna ihan hetki jäähtyä
12. Sekoita sula suklaa kermavaahtotuorejuustovaahtoon ohuena nauhana sekoittaen
13. Levitä noin puolet suklaakermavaahtotuorejuusto-moussesta alimmaisen torttulevyn päälle
14. Laita toinen torttulevy päälle ja kostuta sekin
15. Kuorruta kakku kokonaan moussella
16. Koristele raastetuilla appelsiinitryffeleillä
17. Herkutelkaamme!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti