sunnuntai 26. syyskuuta 2010

mangopassion-suklaakakku



Tein tälläistä raikasta suklaakakkua! Valkosuklaanpalat kruunaavat tämän herkun!


Mitä tarvikkeita tarvitaan?
-neljä muovikulhoa, nuolija, siivilä, sähkövatkain, raastin, lusikka, puuhaarukka, lasi, puukko, lautanen, haarukka, lusikka...

Mitä aineksia tarvitaan?
Pohjaan:
1 iso lasi munia (n. viisi)
1 iso lasi sokeria
1 iso lasi perunajauhoja
2 ruokalusikkaa tummaakaakaota
2 teelusikkaa leivinjauhetta

Kostutukseen:
appelsiinimehua

Täytteeseen ja koristeluun:
5 desiliraa kevyt vispikermaa
2 purkkia vauvan hedelmäsosetta Muksu-mangoyllätys
ruokalusikkaa kaakaojauhetta
2 pussia (eli yksi paketti) Blå Bandin mango-passionmousse aineksia
3 desiä maitoa
100 grammaa valkosuklaata
sokeria ja vaniljasokeria kermavaahdon makeuttamiseen hieman
mangoviipaleita ja irtokarkkeja koristeluun




ja sitte leivoskelemaan:

1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi (hyvin kunnolla!)

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen taikinaan

3. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille

4. Paista 225 asteessa n. 8 minuuttia

5. Anna jäähtyä

6. Jaa jäähtynyt torttulevy kahteen osaan

7. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja nosta hetkeksi kylmään

8. Valmista mango-passionmousse paketin ohjeen mukaan (maito ja ainekset vatkataan)

9. Kostuta ensimmäinen levy pullasudin avulla appelsiinimehulla

10. Lisää hedelmäsose torttulevylle

11. Paloittele valkosuklaa pieniksi paloiksi (säästä hieman suklaasta koristeluun) ja sekoita ne mango-passionmoussen joukkoon

12. Lisää torttulevylle mango-passionvalkosuklaamousse

13. Laita toinen torttulevy päälle ja kostuta sekin

14. Lisää päälle kermavaahto

15. Koristele mangoviipaleilla ja karkeilla ja valkosuklaa rouheella

16. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti