sunnuntai 26. syyskuuta 2010
mangopassion-suklaakakku
Tein tälläistä raikasta suklaakakkua! Valkosuklaanpalat kruunaavat tämän herkun!
Mitä tarvikkeita tarvitaan?
-neljä muovikulhoa, nuolija, siivilä, sähkövatkain, raastin, lusikka, puuhaarukka, lasi, puukko, lautanen, haarukka, lusikka...
Mitä aineksia tarvitaan?
Pohjaan:
1 iso lasi munia (n. viisi)
1 iso lasi sokeria
1 iso lasi perunajauhoja
2 ruokalusikkaa tummaakaakaota
2 teelusikkaa leivinjauhetta
Kostutukseen:
appelsiinimehua
Täytteeseen ja koristeluun:
5 desiliraa kevyt vispikermaa
2 purkkia vauvan hedelmäsosetta Muksu-mangoyllätys
ruokalusikkaa kaakaojauhetta
2 pussia (eli yksi paketti) Blå Bandin mango-passionmousse aineksia
3 desiä maitoa
100 grammaa valkosuklaata
sokeria ja vaniljasokeria kermavaahdon makeuttamiseen hieman
mangoviipaleita ja irtokarkkeja koristeluun
ja sitte leivoskelemaan:
1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi (hyvin kunnolla!)
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen taikinaan
3. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille
4. Paista 225 asteessa n. 8 minuuttia
5. Anna jäähtyä
6. Jaa jäähtynyt torttulevy kahteen osaan
7. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja nosta hetkeksi kylmään
8. Valmista mango-passionmousse paketin ohjeen mukaan (maito ja ainekset vatkataan)
9. Kostuta ensimmäinen levy pullasudin avulla appelsiinimehulla
10. Lisää hedelmäsose torttulevylle
11. Paloittele valkosuklaa pieniksi paloiksi (säästä hieman suklaasta koristeluun) ja sekoita ne mango-passionmoussen joukkoon
12. Lisää torttulevylle mango-passionvalkosuklaamousse
13. Laita toinen torttulevy päälle ja kostuta sekin
14. Lisää päälle kermavaahto
15. Koristele mangoviipaleilla ja karkeilla ja valkosuklaa rouheella
16. Nauti!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti