tiistai 24. tammikuuta 2012

Mehevä mausteinen Mango-kookoskakku


Tämä ohje on ihan melkein suoraan Kotivinkki 2/18.1.2011 numerosta taikinaterapiaa osiosta. Ohje kuulosti niin ihanan herkulliselta ja todella helpolta, joten päätin kokeilla sunnuntain iloksi! Lisäsin Kotivinkin alkuperäiseen ohjeeseen vielä ripauksen mausteita ja vaihdoin fariinisokerin tummaan siirappiin. Tuli oikein mehevää ja herkkua, nams!

Mitä aineksia tarvitaan:

- 5 desilitraa vehnäjauhoja
- 3 desilitraa sokeria
- 1 desilitra tummaa siirappia
- 1 teelusikka vaniljasokeria
- 1 desilitra kookoshiutaleita
- 1 teelusikka leivinjauhetta
- 1 teelusikka ruokasoodaa
- 1 teelusikka piparkakkumaustetta
- 2 purkkia (250 grammaa)mangososetta(vauvansose)
- 2 kananmunaa
- 1 desilitraa juoksevaa margariinia
- vuoan voiteluun rasvaa


Ja näin helppoa se on:

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään

2. Lisää siirappi, mangosose, kananmunat ja margariini kuivien aineiden sekaan ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

3. Voitele silikooninen kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan.

4. Paista 175-asteessa n. 1 tunti 10 minuuttia uunin alatasolla.

6. Koristele kookoshiutaleilla.

7. Nautiskele hyvän kahvin tai teen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti