tiistai 17. elokuuta 2010

Muumimamman omenapiirakkaSain aivan ihanan kortin postissa! Eikö olekkin mainio, kiitos äiti! Piirakasta muumimamman ohjeella tuli tosi hyvää, kylläkin kutsuisin enemmänkin paistokseksi kuin piirakaksi! Tein juuri niinkuin mamma oli ohjeeseen kirjoittanut(paitsi en laittanut grahamjauhoja vaan korvasin nekin vehnäjauhoilla), vaikkakin pieni leipuri sisälläni sanoi että kuohkeampaa olisi tullut, jos olisi ensin vatkannut munat ja sokerit vaahdoksi, sitten yhdistänyt kuivat aineet ja lisännyt ne vaahtoon ja lopuksi vesi ja margariini... ehkä ensikerralla kokeilen niin. Mutta tosi helppo ja hyvä ohje oli tämä, suosittelen kokeilemaan! Niin ja tämä on myös täysin maidoton ohje! (MIKÄLI KÄYTTÄÄ MAIDOTONTA MARGARIINIA voin sijaan!!) Eikun herkuttelemaan!
Ja omenapiirakka-faneille voisin antaa sellaisen vinkin, että kannattaa ostaa sellainen omenalohkoja (itselläni IKEA:n malli) se poistaa kodan ja paloittelee ompun valmiiksi, kätsy!

ja PS. myöhemmin lisättynä vinkkinä! kun teet ohjeen kaksinkertaisena, saat kunnon muhkean pellillisen

Jee kohta sitäpaitsi saadaan suomalaisia omenoita kauppoihin! :P

t:omenafaniHUOMHUOM! JOS HALUAT OHJEEN MAIDOTTOMAKSI, NIIN VAIHDA VOI MAIDOTTOMAAN MARGARIINIIN! ELÄKÄ TARJOA VANILJAKASTIKKEEN TAI JÄÄTELÖN KANSSA MAIDOTTOMILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti